Nalaganje

Kategorije

Aktualno  
       

Zelena Linija

  Čistilo za zunanje površine – koncentrat

  Moss and Algae Remover - Čistilo za zunanje površine – koncentrat

  CARAMBA Čistilo za zunanje površine je učinkovito in dolgotrajno čistilo, vendar tudi blago, ter za floro in prst neagresivno.

  Specialno olje v spreju

  Special Oil Spray - Specialno olje v spreju

  CARAMBA Specialno olje v spreju je univerzalno uporabno olje v avtomobilski industriji, gospodinjstvu in za hobi program. 

  Odstranjevalec grafitov

  Graffiti Remover - Odstranjevalec grafitov

  CARAMBA Odstranjevalec grafitov je posebno čistilno sredstvo za odstranjevanje grafitov, narejenih z barvami, laki in flomastri na trdne podlage (steklo, jeklo, beton...).

  Odstranjevalec madežev

  Oil Stain Remover - Odstranjevalec madežev

  CARAMBA Odstranjevalec oljnih madežev je enostaven za uporabo, specialen izdelek, namenjen za vse vpojne in ne-vpojne podlage, kot so naravni in umetni kamen, glina in plovec...

  Čistilo za plastiko

  Plastic Cleaner - Čistilo za plastiko

  CARAMBA Čistilo za plastiko je namenjeno za intenzivno čiščenje vseh plastičnih delov v motornem vozilu, v gospodinjstvu in na vrtu. 

  Start sprej

  Start Spray - Start sprej

  CARAMBA Sprej za pomoč pri zagonu je izdelek za hiter zagon vseh tistih motorjev, pri katerih mraz, vlaga ali zrahljana svečka ovirajo zagon motorja.

  Čistilo za nerjaveče jeklo

  Stainless Steel Cleaner - Čistilo za nerjaveče jeklo

  CARAMBA Čistilo za nerjaveče jeklo je visoko učinkovito čistilno in negovalno sredstvo za nerjaveče jeklo, aluminij, baker in medenino.

  Čistilo za tkanino

  Upholstery Cleaner - Čistilo za tkanino

  CARAMBA Čistilo za tkanino je namenjeno čiščenju tekstilnih in usnjenih blazin, preprog ter za čiščenje površin iz stekla in plastike v avtomobilu, pisarni in v gospodinjstvu.

  Impregnacijski sprej

  Waterproof Spray - Impregnacijski sprej

  CARAMBA Impregnacijski sprej je namenjen za vodo odbojno in zaščitno oplemenitenje tekstila vseh vrst, ki se uporablja na vrtu, v prostem času in v gospodinjstvu.

  Čistilo za les

  Wood Cleaner - Čistilo za les

  CARAMBA Čistilo za les za vrtno pohištvo je namensko čistilo z negovalnim učinkom za proti delovanju vremenskih vplivov odporno vrtno pohištvo iz lesa.

  Čistilo za žar

  Grillrost - Čistilo za žar

  Čistilo za pečico in žar ploščo za odstranjevanje ostankov praženja in peke ter akumulirane umazanije iz pečic, žar plošč, ponev, kovinskih pladnjev, komor za prekajevanje mesa ipd.

  Razmaščevale

  Power Degreaser - Razmaščevalec

  CARAMBA Power razmaščevalec je zgoščeno, močno čistilo za odstranjevanje maščobnih in oljnih madežev v gospodinjstvu in na vrtu. 

  Čistilo za steklo za kamine in peči

  Fireplace and Furnace Glass Cleaner - Čistilo za steklo za kamine in peči

  CARAMBA Čistilo za steklo za kamine in peči je visoko učinkovito čistilno sredstvo z aktivno peno za temeljito odstranjevanje trdovratne umazanije s stekla in pečice.

  Odstranjevalec lepil

  Sticker Remover - Odstranjevalec lepil

  CARAMBA Odstranjevalec nalepk je namenjen odstranjevanju trdovratnih ostankov nalepk.

  Čistilo za tla

  Basic Intensive Cleaner - Čistilo za tla

  CARAMBA Intenzivno osnovno čistilo je visoko učinkovito tekoče univerzalno čistilo za hišo in vrt.

  Čistilo za steklo in ogledala

  Čistilo za steklo in ogledala

  CARAMBA Čistilo za steklo in ogledala je vsestransko uporabno čistilo brez topil, namenjeno za uporabo v gospodinjstvu in na vrtu.

  Čistilo za zunanje površine

  Moss and Algae Remover - Čistilo za zunanje površine

  CARAMBA Čistilo za zunanje površine 5 l je učinkovito in dolgoročno učinkovito, vendar tudi blago, ter za floro in prst neagresivno čistilo.

  Čistilo za terase

  Patio Cleaner - Čistilo za terase

  CARAMBA Čistilo za terase je tekoče čistilo z dobro čistilno močjo in je prijazno do okolja. Čistilo učinkovito odstranjuje trdovratno umazanijo najrazličnejših vrst, kot so olje, mast, nikotin, saje, vosek, milo, mrčes itd.

  Čistilo za pečice

  Backofen Reiniger - Čistilo za pečice

  CARAMBA Čistilo za pečice se uporablja za odstranjevanje ostankov praženja in peke ter akumulirane umazanije iz pečic, žar plošč, ponev, kovinskih pladnjev, komor za prekajevanje mesa ipd.

  Čistilo za rezilo kosilnice

  Special Cleaner for Lawn Mowers - Čistilo za rezilo kosilnice

  CARAMBA Čistilo za rezilo kosilnice je vsetrasnki izdelek za čišćenje in nego gladkih lakiranih, kromiranih in plastičnih površin v samo enem koraku.

  Aktualno  
         
  Prijavite se na AT Team e-novice