Nalaganje

Kategorije

Aktualno  
       

KENT predstavlja visoko kakovostne izdelke za popravilo in vzdrževanje na področju avtomobilske industrije, industrije in navtike ter uspešno zagotavlja svoje storitve več kot 1,2 milijona kupcem. Z več kot 25 let izkušenj na tem področju KENT ponuja visoko kvaliteto na trgu in storitve vredne zaupanja. Trži in distribuira več kot 400.000 proizvodov na področju elektronike, vzdrževanja in servisiranja.


AREON blagovna znamka podjetjaBalev Ltd. S skrbno izbranimi dišavami vam Areon prinese svežino v vaš avto, dom in pisarno.


DREUMEX BV iz Nizozemske,  je proizvajalec čistilnih in negovalnih sredstev za rokeke, ki z lahkoto očistijo še tako trdovratno umazanijo, hkrati pa roke negujejo ter zaščitijo pred neugodnimi vremenskimi vplivi.


Nemško podjetje SERWO AUTOMOTIVE ima proizvodnjo sedežnih prevlek za enkratno uporabo in papirnatih predpražnikov za uporabo v avtomobilski industriji.


SABA je nova blagovna znamka pod našim zastopstvom.


DRAPER TOOLS LTD je družinsko podjetje iz Velike Britanije in zaseda eno izmed vodilnih mest na področju prodaje ročnega in električnega orodja za delavnice, domačo uporabo in vrt.


EQUALIZER je vodilno podjetje v inovacijah in razvijanju novih idej v avtomobilski industriji na področju menjave vetrobranskih stekel.
CARAMBA
PROGLASSALUCA

Aktualno  
       
Prijavite se na AT Team e-novice