Nalaganje

Kategorije

Aktualno  
       

Blagovna znamka KENT s svojimi več kot 40 leti izkušenj na področju vzdrževanja avtomobilske industrije, industrije ter navtike  predstavlja visoko kakovostne izdelke vezane na vzdrževanje in servisiranje, ki jih uspešno zagotavlja več kot 1,2 milijona zadovoljnim kupcem.

Zaupanje v kvaliteto

Kvaliteta proizvodov, ki jih nudimo je na prvem mestu, kar potrjuje tudi prejeti  standard ISO 9002, ki je priznan v vseh evropskih državah in zagotavlja, da so vsi postopki proizvodnje dokumentirani ter sprotno kontrolirani.
Vsak izdelek je temeljito testiran in zadošča najvišjim tehničnim standardom kot so TUV, Lloyds, Veritas in DIN. 

Storitve po meri naročnika

Naše storitve temeljijo na razumevanju potreb kupca in iskanju najboljših možnih rešitev zanj. Prav tako nudimo široko podporno mrežo uslug vključno z nakupovalnimi shemami, logistično podporo in izobraževanjem. Kot dopolnilo osnovnim storitvam  podpora vključuje tudi pomoč pri tehničnih vprašanjih, popolno podporo na področju varnosti in zdravja ter trening in izobraževanje o proizvodih.

Strokovni kader 

Profesionalni in izobraženi sodelavci blagovne znamke KENT omogočajo visok nivo storitev. Naši področni komercialisti, ki so usposobljeni za pomoč pri različnih vrstah vprašanj s svojim znanjem omogočajo iskanje najboljših rešitev za vaše težave.

Partnerstvo

Vabimo vas, da tudi  Vaše podjetje postane zadovoljni uporabnik KENT proizvodov. 

Sledite sloganu IZBIRA PROFESIONALCEV

Aktualno  
       
Prijavite se na AT Team e-novice