Nalaganje

Kategorije

Aktualno  
       

Navtika

Naši proizvodi se že vrsto let uporabljajo v navtične namene,  kar dokazuje vzdržljivost in zanesljivost materialov. Veliko KENT materialov je preneslo zahtevne teste na različnih tekmovalnih regatah, kjer so vladali ostri težki navtični pogoji.

KENT materiali se uporabljajo tako pri gradnji velikih med oceanskih križark, kakor tudi  v velikih znanih podjetjih kjer izdelujejo jadrnice in motorna plovila  ter v servisnih delavnicah. Naši proizvodi se uporabljajo tudi v manjših domačih delavnicah, kjer se gradijo prototipi oziroma samogradnje. Veliko KENT proizvodov pa najdete tudi v dobro založenih navtičnih trgovinah.

KENT –ova raznolikost proizvodov ponuja navtičnemu kupcu vse kemikalije in materiale, ki jih  potrebuje za vzdrževanje in popravilo svojega plovila; lepila, tesnila, kiti, masti, čistila, polirne paste, dodatki k gorivu, zaščitni premazi, brusni papirji, zaščitna sredstva in orodja.

Zelo veliko poudarek dajemo na ohranjanje narave, zato  KENT proizvodi ne vsebujejo CFC potisnega plina, ki uničuje ozonsko plast,  velika večina proizvodov prav tako ne vsebuje VOC (topil).  Lepilno tesnile mase ne vsebujejo topil in strupov,  tako da so varne za uporabnika in za okolje v katerem jih uporabljamo. Vse naše lepilno tesnile mase pa imajo Lloyd's certifikat.

Pri  KENT-u  je našim partnerjem ves čas zagotovljena pomoč pri posameznih tehničnih vprašanjih, skupaj opravimo testne vzorce za določene specifične uporabe ter zagotavljamo najvišjo možno raven učinkovitosti KENT materialov.

Aktualno  
       
Prijavite se na AT Team e-novice