Nalaganje
  •  

Kent

Visoko kakovostni izdelki namenjeni popravilu in vzdrževanju na področju avtomobilske industrije, industrije in navtike.

Ogled izdelkovPreberi več...
Caramba

Caramba je proizvedla svojo paleto izdelkov za končne uporabnike in jih razdelila na tri dele: dom & vrt, delavnica & vzdrževanje ter avto & motor.  

Ogled izdelkovPreberi več...
Areon

S skrbno izbranimi dišavami vam Areon prinese svežino v vaš avto, dom in pisarno.

Ogled izdelkovPreberi več...
Nautic

NAUTIC CLEAN® nudi čistila za navtiko za vzdrževanje gelcoata, stekla, PVC, aluminija, nerjavečega jekla, lesa, poliestra, usnja, itd.

Ogled izdelkovPreberi več...
Serwo

Profesionalni zaščitni izdelki za avto, kot so zaščita za sedež, tla, volan,...

Ogled izdelkovPreberi več...
Saba

Visokokakovostna in tehnološko dovršena lepila, tesnila in lepilno tesnilne mase.

Ogled izdelkovPreberi več...
Draper

Ročno in električno orodje za delavnice, domačo uporabo in vrt.

Ogled izdelkovPreberi več...
Dreumex

Izdelki za čiščenje in nego rok: paste za roke, tekoča mila, zaščitne in negovalne kreme.

Ogled izdelkovPreberi več...
Molital

Priznani brusilni in rezalni diski za industrijsko uporabo.

Ogled izdelkovPreberi več...
Proglass

Orodje in ostali pripomočki za zamenjavo vetrobranskega stekla.

Ogled izdelkovPreberi več...
Aluca

Notranja oprema za dostavna vozila proizvedena iz aluminija.

Ogled izdelkovPreberi več...
Equalizer

Svetovno priznana znamka orodja in pripomočkov za zamenjavo stekla.

Ogled izdelkovPreberi več...

CNX1000 Ceranium™ Ceramic Protect Coating - Keramični zaščitni premaz

CERANIUM™ KERAMIČNI ZAŠČITNI PREMAZ CNX 1000 je zaščitni film za vse površine, ki na preprost in učinkovit način zagotavlja zaščito za gelcoat, barvane površine, steklo, plastiko, aluminij in nerjaveče jeklo.

CNX20 Ceranium™ Shampoo Ceramic Coating - Keramični šampon

Zaščitni in vzdrževalni vosek, na osnovi keramike, za preventivno vzdrževanje površin, zaščitenih s CNX1000 CERANIUM™ KERAMIČNIM ZAŠČITNIM PREMAZOM. 


CNX50 Ceranium™ Maintenance Coating - Vzdrževalni premaz

Zaščitni in vzdrževalni vosek, na osnovi keramike, za preventivno vzdrževanje površin, zaščitenih s CNX1000 CERANIUM™ KERAMIČNIM ZAŠČITNIM PREMAZOM. 


DPF Cleaner Ultra - DPF čistilo

DPF čistilo je specialno razvita dvojna formula čistila, ki jo vlijemo v dieselski rezervoar. To sredstvo opravi regeneracijo - čiščenje DPF filtra, obenem pa očisti sistem za dovod goriva.

Nano Performance Polish - Nano polirna pasta

NANO tehnologija je najbolj zanimivo odkritje sodobne znanosti. S to tehnologijo je Kent proizvedel polirno pasto NANO Performance Polish, ki vsebuje mini delce, ki prodrejo tudi v najmanjše praske in napake, ter jih odpravi ter tako zagotovi odličen sijaj. Zaradi NANO tehnologije je polirna pasta NANO Performace Polish veliko bolj učinkovita od ostalih polirnih past na tržišču. Polirna pasta nudi zaščito pred rjo in soljo.

Plastic Clean & Protect - Izdelek za čiščenje in zaščito plastike

Sprej za nego plastike, ki ne vsebuje silikona in je primeren za vse notranje dele iz plastike. Zasnovan za nego vseh notranjih delov iz plastike, kot so armaturna plošča, sredinske konzole, stebrički, mreže itd. Antistatični elementi v izdelku odbijajo prah in zagotavljajo dolgotrajno zaščito očiščenih površin.

Rust Converter - Premaz proti rji

Premaz proti rji je mineralni brez kislinski premaz proti rji, zasnovan tako, da nevtralizira rjo na kovini, ki je lahko tudi osnova za nadaljnje barvanje.

Priprava plovila na sezono

Sezona se neustavljivo približuje in s tem prihaja čas tudi za pospešeno pripravo plovil na poletje, ko so le-ta tudi največ časa v uporabi. Preden plovilo ponovno spustimo v vodo, je treba opraviti kar nekaj dela, da poleti ne bomo imeli težav in dodatnih skrbi. Priprave plovila se po navadi lotimo sistematično, eni od zgoraj navzdol, drugi od spodaj navzgor. V tem članku bomo, ne glede na to, kako se lotite opravil, opisali zakaj, kako in kje se uporabljajo izdelki blagovne znamke Kent in Nautic Clean.

Dišeče palčke in dišeče sveče Areon

V vsakem prostoru si želimo čist, svež in prijeten vonj. Prijeten vonj pogosto popestrimo z dišečimi palčkami.

Vzdrževanje usnjenih površin

Občutljivo usnje bo ostalo prožno in lepo le ob redni negi. Usnjene površine redno čistimo z vlažno bombažno krpo, nekajkrat na leto pa usnje očistimo z originalnimi sredstvi za nego usnja, da preprečimo nastanek madežev, zbledelost, izsušitev in togost usnja.

Učinkovito čiščenje pištol za kartuše

Med nepogrešljivimi orodji v avtomobilski industriji in s tem v vsaki mehanični delavnici so pištole za kartuše, bodisi ročne, baterijske ali pnevmatske.

Prijavite se na AT Team e-novice