0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €
  • Domov
  • / Enostavna ponovna montaža vzvratnih ogledal

Enostavna ponovna montaža vzvratnih ogledal

29.04.2022

Varna ponovna pritrditev vzvratnih ogledal po tem, ko je prvotno lepilo popustilo ali pa je bilo zamenjano vetrobransko steklo, na prvi pogled ni tako preprosta, kot se zdi. Navsezadnje je kvalitetna pritrditev ključnega pomena za splošno prometno varnost.

Z novim izdelkom »High Bond Kit« , KENT zdaj ponuja novo rešitev, ki je primerna za profesionalno uporabo z najvišjimi zahtevami po kakovosti.

Set lepila High Bond Kit

Lepilo High Bond Kit je bilo posebej zasnovano za uporabo na majhnih konstrukcijskih sklopih (steklo na kovino), zaradi česar je primerno za ponovno namestitev nosilcev vzvratnega ogledala na vetrobransko steklo vozila. Popravilo je nevidno in hitro opravljeno. Dvokomponentno strukturno lepilo zagotavlja zanesljiv oprijem.

Lepilo po samo petih minutah doseže svojo trdnost. Dodatna pritrditev ni potrebna, saj lepilo High Bond Kit zanesljivo veže v samo 30 sekundah. Poleg tega je visoko odporno na udarce in vibracije. Tako, kot pri vseh izdelkih Kent, je tudi pri lepilu High Bond Kit aplikacija enostavna in stroškovno učinkovita: Prajmer je na voljo v steklenički s čopičem. Izdelek je primeren za večkratno uporabo, saj en komplet zadostuje za 50 do 75 aplikacij.

Lepilo High Bond Kit se uporablja na sledeči način: Označite položaj nosilca zrcala na zunanji strani vetrobranskega stekla. Temeljito očistite stekleno površino in nosilec ogledala. Z rezilom odstranite trdovratne ostanke starega lepila in razmastite s čistilom KENT Acrysol ali Soft Surface Cleaner. Prajmer nanesite na steklo, kjer bo nameščen nosilec ter na nosilec ogledala. Pustite sušiti 30 sekund. Na nosilec nanesite dve kapljici lepila. Ko ste pripravljeni, namestite nosilec vzvratnega ogledala, pri čemer pazite, da ga postavite točno na prej označeno mesto. Držite nosilec na mestu 30 sekund.

Počakajte 5 minut, preden odstranite odvečno lepilo z rezilom in namestite vzvratno ogledalo na nosilec.

Lepilo za vzvratna ogledala High Bond Kit je primerno za vse vrste vzvratnih ogledal, vključno z ogledali pri traktorjih in tovornjakih. Rok uporabe je 12 mesecev od prvega odprtja.

Hitri rezultati, dolga življenjska doba, hitro dosežena trdnost - High Bond Kit je neprimerljiv, saj gre trenutno za enega izmed najbolj profesionalnih izdelkov za ponovno montažo vzvratnih ogledal na trgu.

Pakiranje:

High Bond Kit

15 ml prajmer + 15 ml lepilo