0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €
  • Domov
  • / Blagovne znamke

Blagovne znamke

Kent

Blagovna znamka KENT s svojimi več kot 40 leti izkušenj na področju vzdrževanja avtomobilske industrije, industrije ter navtike  predstavlja visoko kakovostne izdelke vezane na vzdrževanje in servisiranje, ki jih uspešno zagotavlja več kot 1,2 milijona zadovoljnim kupcem.

Preberi več

Caramba

Inovativna, uspešna in cenjena - zgodovina podjetja Caramba, ki se razteza že več kot 100 let, je edinstvena nemška zgodba o uspehu. Prvi patent za blagovno znamko Caramba je bil registriran leta 1903. Od takrat je Caramba razvila obsežno blagovno znamko in tržno prisotnost, ter danes slovi kot eno od nemških "blagovnih znamk stoletja".

Preberi več

Areon

Podjetje Balev Ltd je specializirano za proizvodnjo avtomobilskih osvežilcev zraka AERON. Začetki podjetja segajo v leto 1990, ko je ustanovitelj Dimitar Balev začel svojo dejavnost z distribucijo osvežilcev zraka za avtomobile. Kmalu zatem se je odločil za proizvodnjo lastnih proizvodov s katerimi je postal vodilni dobavitelj v srednji in vzhodni Evropi. Trenutno so AREON osvežilci zraka uspešno zastopani v več kot 60 državah po vsem svetu.

Preberi več

Nautic Clean

Laboratorij podjetja FLOWEY®, ki je zasnoval izdelke, ima več kot 20 let izkušenj na področju izdelave detergentov in vzdrževanja avtomobilov. Izdelki iz ponudbe blagovne znamke NAUTIC CLEAN®, je testiralo in odobrilo podjetje FLOWEY®. NAUTIC CLEAN® nudi čistila za vzdrževanje gelcoata, stekla, PVC, aluminija, nerjavečega jekla, lesa, poliestra, usnja, pa tudi čistila za čiščenje jader, bokobranov, trupa plovil, itd. Izdelki izpolnjujejo zahtevane varnostne in okoljevarstvene standarde EU.

Preberi več

Dreumex

Več kot 40 let je DREUMEX eden izmed večjih proizvajalcev čistilnih in negovalnih sredstev za roke ter eden izmed vodilnih Evropskih dobaviteljev na tem področju. Dreumex je z uporabo zelo pomembnega znanja in izkušenj razvil serijo modernih in visoko kakovostnih proizvodov, ščitijo, čistijo in negujejo roke ter tako omogočajo, da so zdrave in zaščitene v vseh okoliščinah. Preko podružnic na Nizozemskem, Belgiji, Nemčiji ter Franciji, Dreumex proizvaja ter dobavlja svoje proizvode v več kot 30 držav sveta.

Preberi več

Akemi

Novost med našimi blagovnimi znamkami je AKEMI®. To so ličarski izdelki za popravilo in vzdrževanje vozila. Izdelki so produkt nemškega proizvajalca AKEMI®.

Preberi več

Serwo automotive

Podjetje SERWO AUTOMOTIVE je bilo ustanovljeno leta 1977 in sicer kot podjetje za proizvodnjo sedežnih prevlek za enkratno uporabo in papirnatih predpražnikov za uporabo v avtomobilski industriji. Poleg vodilnih dveh prodajnih proizvodov so razvili še široko linijo dodatnih proizvodov s katerimi dopolnjujejo svojo ponudbo in zadovoljujejo potrebe trga, ki se neprestano spreminja.

Preberi več

Molital

Italijansko podjetje Molital deluje že od leta 1968. Proizvajajo diske za rezanje in obdelovanje kovine, kamna in marmorja. Nova tovarna je postavljena v osrčje regije Piedmont, v mestu La Morra. Podjetje je do 90. Let prejšnjega stoletja delovalo izključno na italijanskem trgu, nato se je usmerilo na svetovno tržišče. Sedaj posluje z podjetji v Evropi, Aziji, južni Ameriki in Bližnjem Vzhodu.

Preberi več

Proglass

Podjetje ProGlass GmbH je bilo ustanovljeno leta 2002 in je postalo en izmed največjih evropskih dobaviteljev orodij za avto stekla. Paleta izdelkov, ki jo ponuja Proglass je usmerjena v potrošnika, ki deluje v avtomobilski branži. Ne glede na to, ali gre za manjšo garažo ali prodajalno, pooblaščenega trgovca, strokovnjaka za menjavo avtomobilskega stekla, na vse teh področjih se orodja ProGlass uspešno uporabljajo.

Preberi več

Saba

Karkoli izdelujete, lepite oz. popravljate določite visoke standarde za lepila in tesnilne mase, ki jih uporabljate. SABA razvija in proizvaja visoko kakovostna, inovativna lepila in tesnila za gradbeništvo in industrijo. SABA je vaš partner na področju profesionalnih lepil in tesnil. Z znanjem o lepljenju in tesnjenju z veseljem vam pomagamo optimizirati procese, tako da boste na varen in učinkovit način izdelali boljše in bolj trajnostne končne izdelke ali projekte ter pri nižjih skupnih stroških in s tem dosegli močan konkurenčni položaj.

Preberi več

Equalizer

Equalizer je vodilno podjetje na področju inovacij in razvijanja novih idej ter rešitev pri menjavah vetrobranskih stekel v avtomobilski industriji. Večina novih proizvodov, ki so bili po letu 1987 predstavljeni trgu so rezultat lastnega razvoja podjetja Equalizer, ki temelji na najnovejši tehnologiji s čimer ohranjajo položaj vodilnega  ponudnika omenjenih rešitev. 

Preberi več

Draper

Podjetje DRAPER TOOLS LTD je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1919, s sedežem v Hampshire, Velika Britanija in zaseda eno izmed vodilnih mest na področju prodaje ročnega in električnega orodja. Velja za največjega distributerja v Veliki Britaniji, poleg tega orodje dobavlja v več kot 60 držav sveta, svoje ekipe pa ima tudi Kitajskem in Tajvanu.

Preberi več

Aluca

Podjetje ALUCA GmbH, Nemčija je proizvajalec aluminijaste opreme za vozila. Aluminij, iz katerega je poizveden celoten sklop polic in predalov, ponuja številne ključne prednosti poleg svoje majhne teže. Sisteme ALUCA se montira v dostavna vozila kot organizirane delavnice oziroma mobilna skladišča.

Preberi več