0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €
  • Domov
  • / Varstvo osebnih podatkov

Varstvo osebnih podatkov

Podjetje AT team d.o.o. spoštuje pomen varstva osebnih podatkov, zato z vašimi podatki, pridobljenimi v okviru spletne trgovine/strani www.at-team.si ravna skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR).

 

1. VELJAVNOST TEH SPLOŠNIH POGOJEV

1.1. Ti splošni pogoji veljajo med stranko in AT team d.o.o. kot upravljavcem (v nadaljevanju: upravljavec) v zvezi z registracijo stranke kot uporabnika v okviru spletne trgovine upravljavca (v nadaljevanju: www.at-team.si).

1.2. Stranka je vsaka oseba, ki se registrira v sistemu www.at-team.si.

1.3. Ti splošni pogoji veljajo v vseh razmerjih med upravljavcem in stranko v zvezi z uporabo sistema www.at-team.si in jih v primeru nakupa blaga v sistemu www.at-team.si dopolnjujejo Splošni pogodbeni pogoji upravljavca.

1.4. Stranka ima možnost, da si te splošne pogoje še pred registracijo natisne oziroma shrani.

2. OSEBNA PRIVOLITEV STRANKE

2.1. Z registracijo v sistemu www.at-tam.si, konkretno s klikom na gumb »strinjam se s pogoji poslovanja«, stranka potrjuje, da je bila pred registracijo pisno ustrezno seznanjena z obsegom in namenom obdelave osebnih podatkov, ki jih stranka da na razpolago upravljavcu ob registraciji v sistem www.at-tam.si in ki obsegajo predvsem, vendar ne omejeno na:

ime in priimek,

naslov,

prebivališče,

naslov elektronske pošte in

telefonska številka,

kot tudi tistih, ki jih upravljavec na temelju teh splošnih pogojev ter Splošnih pogodbenih pogojev pridobiva v času, ko je stranka registriran uporabnik sistema www.at-team.si, v katerem opravlja transakcije nakupa blaga upravljavca in ki se primeroma nanašajo predvsem na naslednje okoliščine tako stranke kot populacije, v katero stranka spada:

pogostost nakupa,

tipi kupljenega blaga,

gibanja v obsegu in pogostosti plačil,

jezik, ki ga stranka uporablja,

lokacija stranke,

sredstvo dostopa do www.at-team.si,

tip in verzija brskalnika, s katerim stranka dostopa do www.at-team.si,

operacijski sistem, ki ga stranka uporablja,

resolucija zaslona stranke,

ponudnik internetnih storitev, ki ga stranka uporablja,

ali stranka uporablja pametni telefon, osebni računalnik, tablični računalnik,

spletna stran, s katere je stranka dostopila na www.at-team.si,

osebne preference stranke.

2.2. Stranka se strinja in upravljavca pooblašča, da sme upravljavec podatke iz prejšnje točke pridobivati, vpisovati, zbirati, urejati, shranjevati na strežnikih ali drugih pomnilnikih, lociranih v katerihkoli državah Evropskega gospodarskega prostora,  jih izvažati v navedene države, jih sistematizirati v zbirke osebnih podatkov, avtomatizirano obdelovati, prilagajati, spreminjati, po prosti presoji priklicevati, vpogledovati, uporabljati, sporočati v okviru koncerna upravljavca, širiti, razvrščati, povezovati, blokirati, anonimizirati ali uničevati, ter predvsem uporabljati za namen izvajanja trgovske dejavnosti upravljavca, kar vključuje analiziranje, uporabo za marketinške raziskave, izsledke, akcije in druge marketinške potrebe; ter tudi uporabljati za namen direktnega kontaktiranja in obveščanja stranke o ponudbah in prodajnih akcijah upravljavca, kar sme upravljavec opravljati neposredno ali prek pooblaščenih pogodbenih partnerjev, ki izvajajo tovrstne akcije.

3. DRUGO

3.1. Zbrane osebne podatke bo upravljavec izbrisal po dokončanju uporabe za namen iz prejšnje točke ali na zahtevo stranke.

3.2. Upravljavec je edini uporabnik osebnih podatkov, ki se obdelujejo na podlagi teh splošnih pogojev.

3.3. Stranka prostovoljno soglaša z uporabo in obdelavo osebnih podatkov na podlagi teh splošnih pogojev. Stranka ima pravico, da kadarkoli na podlagi aplikacije, ki jo omogoča sistem www.at-team.si, vpogleduje in popravlja zbrane osebne podatke. Stranka lahko zahteva izbris zbranih osebnih podatkov z elektronsko pošto, poslano na naslov, naveden v sistemu www.at-team.si.

3.4. Če stranka ni tisti posameznik, na katerega se osebni podatki, ki so predmet teh splošnih pogojev, nanašajo, kar vključuje primere, ko je stranka pravna oseba, pa upravljavcu posreduje osebne podatke določenih posameznikov, stranka upravljavcu jamči, da je takšen posameznik podal privolitev k obdelavi njegovih osebnih podatkov v skladu s temi splošnimi pogoji.

3.5. V primeru uporabe zbranih osebnih podatkov za namen marketinga oziroma oglaševanja z neposrednim kontaktiranjem stranke bo upravljavec oglasna sporočila jasno označil kot takšna ter stranki sporočil možnost in način odjave od prejemanja tovrstnih sporočil.

3.6. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v naših izdelkih, kalkulacijah in povezanih dokumentih.

 

Za vse dodatne informacije, spremembe, preklic ali vprašanja glede uporabe in varovanja osebnih podatkov vas prosimo, da nas kontaktirate na elektronski naslov info@at-tam.si.