0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €
  • Domov
  • / KENT epoksi mase - rešitev za hitra in trajna popravila

KENT epoksi mase - rešitev za hitra in trajna popravila

03.05.2022

Nujna popravila so zdaj lahko hitra in enostavna z epoksi masami iz serije KENT Patch »n« Bond. Dve komponenti v eni palici nudita enostavno rešitev, saj samodejno zagotavljata pravo razmerje mešanja. Masa se ne sesede in ne steče po površini. Že po samo 60 minutah se jo lahko obdeluje, vrta in brusi. Serijo KENT Patch »n« Bond sestavlja šest različnih izdelkov in sicer masa za jeklo, aluminij, les, plastiko in druge površine – kar je kot nalašč za trajna popravila površin na industrijskem, navtičnem in avtomobilskem področju.

KENT Patch »n« Bond Steel je nerjaveča epoksi masa, ki vsebuje jeklene delce. Uporablja se lahko na vseh vrstah kovin. Omogoča hitro in trajno popravilo cevi, rezervoarjev, vodov za gorivo in uplinjačev, radiatorjev, prenosnih kovčkov itd. Lahko zapolnite praske, luknje ter celo obnovite odtrgane vrvi, poškodovane površine ali manjše strojne dele. Masa Patch »n« Bond Steel se ne skrči ali razpoka. Je preprosta za uporabo: Odrežite potrebno količino mase in jo obdelajte. Med sušenjem se masa spremeni v jeklo. 60 minut po nanosu jo lahko žagate, vrtate, obdelujete, brusite in pobarvate. Ta epoksi masa je odporna na vodo, kemikalije in ekstremne temperature. Je nevnetljiva in ne vsebuje topil, niti hlapnih organskih spojin.

Masa KENT Patch »n« Bond Alu je ojačana z aluminijastimi delci, kar zagotavlja hitro in trajno popravilo na aluminijastih površinah. Idealna je za popravila vozil, avtodomov, karoserije na tovornjakih in prikolicah, aluminijastih čolnov in navtične opreme, komponent prezračevalnih naprav, hladilnih naprav, strojnih delov, aluminijastih streh, itd. Ker je izdelek v obliki mase, so vertikalna in stropna popravila enostavna.

Masa KENT Patch »n« Bond Aqua vsebuje delce iz steklenih vlaken. Lahko se nanese na mokre površine in je celo primerna za popravila pod sladko ali morsko vodo. Ustvari močno vez s podlagami, kot so pleksi steklo, kovina, keramika, steklo, itd. Tipične aplikacije so: popravilo udrtin in prask, popravila palub čolnov, kadi, cevi, električnih povezav in tesnil. Ko se mešanica pripravi, se epoksi spremeni iz akvamarin barve v »pleksi steklo« belo, ki ne bo porumenela niti pod UV svetlobo.

Svetlo rjava masa KENT Patch »n« Bond Wood ima enako nizko gostoto kot les in postane sestavni del obnovljenega lesenega predmeta. Če želite zamenjati trhel del lesa ali popraviti praske, je to mogoče storiti z maso za popravilo lesa Patch »n« Bond Wood. Z maso za popravilo lesa lahko preoblikujete lesene rezbarije in popravite pohištvo. Prav tako služi kot odlično lepilo za lepljenje površin, kot so: les na les in les na kovino. Tako kot pri vseh izdelkih Patch »n« Bond, je končen rezultat močna, vremensko odporna vez.

Masa za popravilo plastike KENT Patch »n« Bond Plastic se lahko uporablja na trdi in poltogi plastiki. Primerna je za popravilo udrtin, razpok in lukenj v avtomobilskih obrobah, aparatov, PVC pohištva, vinilnih stenskih oblog, ABS žlebov in odtočnih cevi. Velika prednost pred konkurenčnimi izdelki je dejstvo, da vsebuje edinstven polimer, zaradi katerega je končni izdelek več kot 25% bolj fleksibilen od primerljivih izdelkov, kar je ključnega pomena pri številnih aplikacijah, ki vključujejo popravila fleksibilnih materialov.

Univerzalna masa KENT Patch »n« Bond Universal je vsestranski izdelek, ki ga mora vsebovati vsak kovček z orodjem, saj je idealna za hitra popravila, kot so:  obnova, preoblikovanje manjkajočih delov in tesnil ter zapolnitev razpok. Kot univerzalni izdelek ne vsebuje posebnih dodatkov. Kljub temu univerzalna masa Patch »n« Bond Universal prekaša večino primerljivih univerzalnih mas s sposobnostjo, da ohrani svoje lastnosti tudi pod velikim pritiskom in hkrati ustvarja dvakrat močnejšo vez od preostalih primerljivih izdelkov na tržišču.