0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €
  • Domov
  • / Pomladno čiščenje potovalne kabine vozila

Pomladno čiščenje potovalne kabine vozila

17.04.2022

Tako kot za dom poskrbimo tudi za čistočo potovalne kabine avtomobila.

Vsako vozilo zahteva temeljito čiščenje notranjosti vsaj dvakrat na leto. Generalno čiščenje je zelo pomembno po koncu zimskega obdobja, ko v vozilo s čevlji nanosimo veliko peska, soli in drugih umazanij, ki jih je pozimi na cesti več kot poleti.

Potovalno kabino avtomobila boste pred škodljivimi vplivi v notranjosti najbolje zaščitili z rednim čiščenjem vozila. To boste najbolj učinkovito naredili s profesionalnimi čistili in negovalnimi sredstvi, ki imajo dolgotrajnejši učinek in so manj agresivna od običajnih čistil.

Pri čiščenju notranjosti uporabljajte visokozmogljive sesalnike, ki bolj učinkovito odstranijo vse smeti in umazanijo. Čiščenje s krpo velikokrat ni dovolj, saj se predvsem v režah skriva veliko umazanije. Uporabite čopič, zobno ščetko ali palčke za ušesa. Na preproge v notranjosti s čevlji nanašamo najrazličnejše snovi. Ne pozabite jih očistiti, pri tem pa si lahko pomagate z različnimi čistilnimi sredstvi, uporabite lahko tudi krtačo. Še bolje je, če uporabljate gumijaste preproge, ki jih je lažje in hitreje očistiti. Med dežjem v vozilih ne sedite v mokrih oblekah. Voda se vpija v tkanine sedežev, jih vlaži in uničuje. Ne pozabite na čistočo steklenih površin, tudi ogledal, ne le zaradi boljšega pregleda, ampak ker se tudi tam nabirata prah in umazanija. Med sesanjem zložite sedeže v ravno dno, saj boste tako lažje posesali tudi bolj skrite dele. Ne pozabite očistiti vse ostale skrite dele, odlagalne površine, pepelnika, predalov in prtljažnega prostora. Če ima dvojno dno, dobro posesajte tudi okoli rezervnega kolesa. Po temeljitem čiščenju avtomobil temeljito prezračite, tako da se vlaga ne nabira v notranjosti.

A/C System Disinfectant je namenjen dezinfekciji klimatskih naprav, ki tudi odstranjuje neprijetne vonjave, s Cockpit Spray Fresh boste hitro in temeljito očistili armaturo, zaščitili plastične dele in gladko usnje, matirane površine pa se po uporabi ne svetijo, Upholstery Cleaner pa učinkovito in na prijazen način odstranjuje nikotin, maščobo in ostanke živil iz tkanine v kabini, hkrati pa stabilna pena olajša čiščenje stekla.