0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €
  • Domov
  • / Prihranite čas z čiščenjem odtokov

Prihranite čas z čiščenjem odtokov

14.04.2022

Mehanična delavnica in vsi prostori v njej morajo biti tako čisti kot kopalnica v lastnem domu. To je znak spoštovanja do strank, hkrati pa z vzdrževanjem higiene prispevamo tudi k temu, da ne izgubljamo časa z morebitnimi okvarami in zamašitvami odtočnih cevi. Če se cev le zamaši, posezite po priznanih in hitro delujočih čistilih za odtoke.

V kopalnicah in straniščih v mehaničnih delavnicah je umazanije še več kot v domačem domu. Zato je verjetnost zamašitve odtokov še toliko večja. Odtoka venomer ni možno odmašiti z gumo za odmaševanje, zato je treba v najslabšem primeru razstaviti cevi pod umivalnikom. To storite tako, da pod cev postavite vedro, kamor bo stekla umazana voda. Z vodovodarskimi kleščami je treba še prej odviti koleno cevi. Umazanije v cevi se lotite kar z roko ali pa žico. Na koncu je treba cev še dobro sprati.

Na srečo so na trgu učinkovita čistila posebej namenjena zamašitvam, lahko pa se uporabljajo tudi kot zaščitni ukrep, saj preprečujejo zamašitve. V današnjih natrpanih urnikih pa je vsaka prihranjena minuta ali ura več kot dobrodošla. Priporočamo zelo učinkovito in hitro delujoče čistilo odtokov Drain Cleaner iz linije čistil Kent, ki je bilo razvito za odstranjevanje dlak in drugih organskih ostankov, kot so hrana, maščobe ali milo iz sifonov, cevi in kanalizacije, ne da bi poškodovalo tesnila in cevi. Posebnost čistila je, da prodre tudi v globok zamašek in odstrani ostanke v nekaj minutah. To pomeni, da odstrani globoke zamašitve, s čimer prihranite na stroških popravila, saj ne poškoduje tesnil in cevi, lahko pa se uporablja tudi kot zaščitni ukrep, saj preprečuje zamašitve.