0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €
  • Domov
  • / Stranke mehanike cenijo tudi po čistoči stranišča

Stranke mehanike cenijo tudi po čistoči stranišča

31.03.2022

Čista mehanična delavnica, sanitarije in sprejemna pisarna so ogledalo vsakega mehanika. Na ta način vas bodo stranke bolj cenile in se raje vračale k vam. Ker je čas denar, tega pa serviserji nimajo, je za čiščenje delavnih in drugih prostorov priporočljivo uporabljati profesionalna čistilna sredstva, ki vam bodo prihranila čas pri čiščenju, odstranila najbolj trdovratne madeže in ohranila prostor dalj časa čist.

Slabo stanje sanitarij, delavnice ali prodajalne ima vpliv na higieno v samem podjetju.  

Stranke, ki zahajajo v mehanične delavnice, tam pogosto preživijo čas med čakanjem na servis avtomobila. Zato je treba imeti urejene vse prostore, tudi stranišča.

Čistočo boste ohranili z rednim čiščenjem, saj velja, da bomo naslednjič lažje odstranili madeže in nečistoče, če bomo prostore čistili redno. S tem pa bomo dosegli tudi to, da se nesnaga ne bo raznašala po drugih prostorih. Manjša podjetja in mehaniki bodo hitreje in učinkoviteje delavnice in stranišča očistili s specializiranimi visoko koncentriranimi čistili z visoko močjo čiščenja, ki vzdržujejo prostor čist in preprečujejo nalaganje nečistoč.

Priporočamo izdelke iz serije Kent, s katerimi je možno čistiti vse vrste površin in so varni za uporabo avtomobilskih delavnicah. Citrus Floor Cleaner je čistilio za talne površine na osnovi citrusa, ki je namenjeno za čiščenje plastičnih talnih površin, linoleja, kamna in ploščic. Drain Cleaner je namenje optimalnemu in varnemu čiščenju odtokov, saj ne poškuduje tesnil in cevi. Sanitarno čistilo Sanitarity Cleaner & Descaler v sanitarijah pušča zaščitni sloj, ki ščiti pred novo umazanijo in vodnim kamnom. Za čiščenje zaslonov pa uporabite Screen Cleaner, ki raztopi maščobo, odstrani prah in zmanjšuje kopičenje prahu.