0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €
  • Domov
  • / Temperaturno odporna mast: KENT vrhunska maziva za visoke temperature

Temperaturno odporna mast: KENT vrhunska maziva za visoke temperature

30.04.2022

Mazanje pod ekstremnimi temperaturami zahteva visoko specializirane izdelke, kot so KENT visoko temperaturne masti.  Bakrena mast Brake Plate Copper Lubricant je odlična izbira za temperature do 1000°C. Na osnovi čistega bakra zagotavlja odlično toplotno prevodnost in preprečuje zatrditev komponent. Večnamenska keramična mast Ceramic 1200 pa potisne mejo do 1200°C. Napredno mazivo je bilo posebej razvito za sodobne zavorne sisteme, kot so ABS, ASR in ESP. Ne vsebuje težkih kovin in je neprevodno.

Bakrena mast Brake Plate Copper Lubricant

Brake Plate Copper Lubricant je visoko zmogljivo mazivo, ki vsebuje čisti baker v mikrodelcih. Bakrena mast je namenjena komponentam, ki so izpostavljene ekstremnim pritiskom in visokim temperaturam do 1000°C. Zaradi dobrega oprijema na površino ne prihaja do taljenja in kapljanja tudi v najtežjih pogojih. Nad 200°C nosilno olje izhlapi, tako da ostane suh mazalni film, ki preprečuje zatrditev. Prav tako zanesljivo ščiti pred vodo, paro in korozijo.

Keramična mast Ceramic 1200

KENT Ceramic 1200 je visoko kvalitetno keramično mazivo z ekstremnim temperaturnim razponom od -40°C do + 1200°C. Ne vsebuje težkih kovin, je okolju prijazno in neprevodno. Mast je odporna na ekstremno vročino, visoke pritiske, sladko ter slano vodo ter paro. Keramična mast Ceramic 1200  podmazuje, ščiti in izolira. Prav zaradi tega je keramična mast Ceramic 1200 idealna za uporabo na sodobnih zavornih sistemih, kot sta ABS in ESP. Tipična področja uporabe so: zavorni sistemi, zadnja stran zavornih ploščic, robovi zavornih čeveljčkov, itd. Keramična mast Ceramic 1200 preprečuje oksidacijo, rjavenje in elektrolitsko korozijo. Zato se priporoča za uporabo na izpušnih sistemih, na kolesnih vijakih in med aluminijastimi platišči. Nič več sprijemanja in rjavenja elementov - montaža in demontaža sta hitra in enostavna s keramično mastjo Ceramic 1200.