0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Areon

S skrbno izbranimi dišavami vam Areon prinese svežino v vaš avto, dom in pisarno.

V svojem programu imajo preko 50 različnih izdelkov oz. dišav. Izdelki so izredno kvalitetni, imajo prijeten vonj in lep design embalaže.

Podjetje Balev Ltd je specializirano za proizvodnjo avtomobilskih osvežilcev zraka AERON. Začetki podjetja segajo v leto  1990, ko je  ustanovitelj Dimitar Balev začel svojo dejavnost z distribucijo osvežilcev zraka za avtomobile. Kmalu zatem se je odločil za proizvodnjo lastnih proizvodov s katerimi je postal vodilni dobavitelj v srednji in vzhodni Evropi. Trenutno so AREON osvežilci zraka uspešno zastopani v več kot 60 državah po vsem svetu.

Uspešen razvoj podjetja Balev temelji na visoko usposobljeni ekipi, stalni kontroli kakovosti ter uporabi visoko kakovostnih materialov. Pri svojem delu pa  si konstantno prizadevajo pridobiti in ohraniti zaupanje poslovnih partnerjev in prijateljev. To jim, z ustvarjanjem inovativnih izdelkov za lepše, lažje, bolj udobno in dišeče življenje, uspeva že vrsto let.

Elegantne dišave, ki bodo v vaš avto, dom in pisarno vnesle svežino! 

Areon embalaža

Imamo vse potrebne varnostne liste za naše proizvode, ki so dosegljivi na naši internetni strani.
V kolikor ne želite dostopati do varnostnih listov preko interneta, nas prosimo obvestite, da vam varnostne liste pošljemo preko e-pošte.