0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Draper

Podjetje DRAPER TOOLS LTD je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1919, s sedežem v Hampshire, Velika Britanija in zaseda eno izmed vodilnih mest na področju prodaje ročnega in električnega orodja. Velja za največjega distributerja v Veliki Britaniji, poleg tega orodje dobavlja v več kot 60 držav sveta, svoje ekipe pa ima tudi Kitajskem in Tajvanu.

Z več kot  10.000 proizvodnimi programi zagotavlja vse vrste ročnega ter električnega orodja, ponaša pa se tudi s svojo blagovno znamko Draper. Za najvišjo kakovost svojih izdelkov skrbijo z lastnim oddelkom za zagotavljanje kakovosti ter neodvisnimi testiranji izdelkov z »visokim tveganjem«. 

DRAPER TOOLS LTD ima skupno 45.000 m2 skladiščnih prostorov kar omogoča stalno zalogo 98,6 % izdelkov, za katere ob naročilu ni dolgih dobavnih rokov. Poslovni prostori vključujejo tudi delavnico za popravila izdelkov v garanciji, prostore za izobraževanje ter demonstracijo izdelkov.  

Podjetje stalno vlaga v promocijo svojih izdelkov, tako letno natisne obsežen katalog v 400.000 izvodih, pojavljajo se v strokovnih publikacijah in ponujajo privlačna prodajna mesta.