0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Dreumex

Predstavljamo vam izdelke svetovno priznanega nizozemskega proizvajalca DREUMEX BV , ki z lahkoto očistijo še tako trdovratno umazanijo, hkrati pa roke negujejo ter zaščitijo pred neugodnimi vremenskimi vplivi. Dreumex – razširjen po vsem svetu.

Več kot 40 let je DREUMEX eden izmed večjih proizvajalcev čistilnih in negovalnih sredstev za roke ter eden izmed vodilnih Evropskih dobaviteljev na tem področju. Dreumex je z uporabo zelo pomembnega znanja in izkušenj razvil serijo modernih in visoko kakovostnih proizvodov, ščitijo, čistijo in negujejo roke ter tako omogočajo, da so zdrave in zaščitene v vseh okoliščinah. Preko podružnic na Nizozemskem, Belgiji, Nemčiji ter Franciji, Dreumex proizvaja ter dobavlja svoje proizvode v več kot 30 držav sveta.

Dreumex nenehno izvaja raziskave potreb in izkušenj svojih uporabnikov na podlagi katerih razvija izdelke glede na želje kupcev. Vsi proizvodi so dermatološko testirani in odobreni, idelani pa so po najvišjih kakovostnih standardih, kot so ISO 9001, Plus standard set Royal Institute of Public Health and Hygiene (Kraljevski institut javnega zdravja in higiene) v Londonu, AFNOR v Franciji ter drugi podobni evropski inštituti.

Dreumex nudi proizvode, ki so primerni za vse vrste kože, poseben poudarek pri razvoju teh dajejo na proučevanje različnih okoliščin pri katerih roke potrebujejo posebno nego. Tako se proizvodi se med seboj dopolnjujejo, kar pomeni, da lahko kupci pričakujejo dobro uravnano serijo inovativnih izdelkov, ki so prilagojeni posameznemu segmentu industrije. Prav tako so posebej oblikovali linijo modernih dozirnih sistemov, od standardne do bolj napredne verzije, in s tem omogočili še bolj učinkovito rabo čistilnih in negovalnih sredstev. Vsi dozirni sistemi vsebujejo kontrolni sistem za doziranje, ki omogoča enostavno uporabo, ekonomičnost, higieno ter varovanje okolja. 

V delovnem okolju nenehno uporabljamo svoje roke… naše najpomembnejše orodje! Če zanje ne skrbimo dovolj, lahko zaradi vsakodnevnega izpostavljanja agresivnim snovem, kot so olja, mast, barve, črnilo ipd. koža postane suha in razpokana, sčasoma pa se poveča tudi možnost pojava kožnih obolenj. 

Roke so naše najdragocenejše orodje, zato si zaslužijo najkvalitetnejše izdelke