0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Equalizer

Equalizer je vodilno podjetje na področju inovacij in razvijanja novih idej ter rešitev pri menjavah vetrobranskih stekel v avtomobilski industriji. Večina novih proizvodov, ki so bili po letu 1987 predstavljeni trgu so rezultat lastnega razvoja podjetja Equalizer, ki temelji na najnovejši tehnologiji s čimer ohranjajo položaj vodilnega  ponudnika omenjenih rešitev. 

Equalizer stalno  išče in spodbuja nove inovativne ideje in izume. Uresničevanje idej ter uspešno lansiranje novih proizvodov na trg je eno izmed osrednjih ciljev podjetja. Pri tem na pomembno mesto postavlja prav izumitelje, saj jim pomaga pri uresničitvi idej ter predstavitvi novih proizvodov na trgu. 

Equalizer je kot svetovno priznana znamka orodja za zamenjavo stekla idealni partner KENT-ovim lepilom za menjavo vetrobranskih stekel.

V našem  prodajnem programu je na voljo celotna linija orodja za menjavo vetrobranskih stekel, od nožev, rezil, žic do močnega pnevmatskega orodja 'Excalibur' za izrez vetrobranskega stekla, ki nam prihranijo čas. Zamenjava stekla ni bila nikoli lažja.

Kvalitetna linija orodja za zamenjavo vetrobranskega stekla Equalizer omogoča, lažje, hitro in profesionalno delo.