0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Kent

Blagovna znamka KENT s svojimi več kot 40 leti izkušenj na področju vzdrževanja avtomobilske industrije, industrije ter navtike  predstavlja visoko kakovostne izdelke vezane na vzdrževanje in servisiranje, ki jih uspešno zagotavlja več kot 1,2 milijona zadovoljnim kupcem.

Zaupanje v kvaliteto

Kvaliteta proizvodov, ki jih nudimo je na prvem mestu, kar potrjuje tudi prejeti  standard ISO 9002, ki je priznan v vseh evropskih državah in zagotavlja, da so vsi postopki proizvodnje dokumentirani ter sprotno kontrolirani.
Vsak izdelek je temeljito testiran in zadošča najvišjim tehničnim standardom kot so TUV, Lloyds, Veritas in DIN. 

Storitve po meri naročnika

Naše storitve temeljijo na razumevanju potreb kupca in iskanju najboljših možnih rešitev zanj. Prav tako nudimo široko podporno mrežo uslug vključno z nakupovalnimi shemami, logistično podporo in izobraževanjem. Kot dopolnilo osnovnim storitvam  podpora vključuje tudi pomoč pri tehničnih vprašanjih, popolno podporo na področju varnosti in zdravja ter trening in izobraževanje o proizvodih.

Strokovni kader 

Profesionalni in izobraženi sodelavci blagovne znamke KENT omogočajo visok nivo storitev. Naši področni komercialisti, ki so usposobljeni za pomoč pri različnih vrstah vprašanj s svojim znanjem omogočajo iskanje najboljših rešitev za vaše težave.

Partnerstvo

Vabimo vas, da tudi  Vaše podjetje postane zadovoljni uporabnik KENT proizvodov. 

Sledite sloganu IZBIRA PROFESIONALCEV

 

KENT embalaža

Naš planet se sooča z resnimi težavami. Gospodarski in družbeni razvoj nevzdržno uničujeta naše okolje. Navade, ki jih pridobivamo danes, bodo jutri odigrale pomembno vlogo. Vaše odločitve bodo vplivale na prihodnost.

Naš planet je tudi naš dom, zato moramo spremeniti odnos do naravnih virov in način, kako jih uporabljamo. Naj bo prihodnost naša. Zato storimo nekaj tudi mi!

In smo!

Povezali smo se z družbo Gorenje surovina d.o.o. in Interseroh d.o.o., ki sta prevzeli obveznosti za učinkovito ravnanje z embalažo, električno opremo in baterije. Z njimi smo sklenili pogodbo tako, da v našem imenu odstranjuje odpadno embalažo, ki nastane pri uporabi naših izdelkov. To ravnanje je v skladu z Uredbo o ravnanju z embalažo in odpadno embalažo (Ul.l.RS, št.84/06). 

Z letom 2010 smo začeli s projektom KENT EKO koš. Veliko našim poslovnih partnerjev se je odločilo za KENT EKO koš, v katerega zavržejo prazno embalažo, mi pa poskrbimo, da jo prevzamemo. S takšnim načinom zbiranja odpadne embalaže imajo naše stranke urejeno področje, ki ga zajema Uredba o ravnanju z odpadki (Ur.L.RS, št. 34/2008: Z globo od 3.500 do 40.000 eurov se za prekršek kaznuje pravno osebo ali samostojnega podjetnika posameznika, v kolikor ne upošteva Uredbe o ravnanju z odpadki). 

Razmislite o tem, kam odlagate odpadke!

Skrbimo za okolje, v katerem živimo!

 

KENT varnostni listi

Pridobili smo si dovoljenje Ministrstva za zdravje, Urada RS za kemikalije za promet z nevarnimi kemikalijami in smo vpisani v seznam pravnih in fizičnih oseb, ki opravljajo proizvodnjo oziroma promet z nevarnimi kemikalijami, pod številko 58-00.

Imamo vse potrebne varnostne liste za naše proizvode, ki so dosegljivi na naši internetni strani.

V kolikor ne želite dostopati do varnostnih listov preko interneta, nas prosimo obvestite, da vam varnostne liste pošljemo preko e-pošte.