0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €
  • Domov
  • / Pripravite se na menjavo pnevmatik!

Pripravite se na menjavo pnevmatik!

10.10.2022

Približuje se datum 15. november, zato se že sedaj pripravite, da boste imeli v svojih delavnicah pripravljene vse pripomočke, ki vam bodo olajšali menjavo pnevmatik. 
Predstavljamo vam izdelke, ki vam pri tem pomagajo.

  • Gel za hitro in enostavno montažo pnevmatik

Visoke in učinkovite lastnosti drsenja omogočajo lažjo montažo neobičajnih pnevmatik, kot so pnevmatike run-flat, nizko profilne ali »ultra-visoko zmogljive« pnevmatike – ni strahu pred zapletenimi pnevmatikami, ki jih je treba zamenjati. Brez svetlečih madežev: po nanosu ne pušča maščobe na strani pnevmatike – po namestitvi ni treba čistiti pnevmatik in platišč.

Uporabno za pnevmatike in platišča vseh vrst vozil (kolesa, motorna kolesa, vozila za uporabo v kmetijstvu, itd.) – izjemno priročno za vse, ki menjajo pnevmatike: izdelek, ki ga morate imeti v delavnici.

KENT Easy Straw nastavek omogoča natančno pršenje na rob pnevmatike – brez nečistoč, brez odpadkov.

Brez umazanije ali bakterijske kontaminacije v tradicionalni posodi za mazanje pnevmatik – čistejši izdelek in čisto delo

Več o izdelku si lahko preberete tukaj: https://www.at-team.si/tyre-fitting-gel-easy-straw-sprej-za-montazo-pnevmatik.2

  • Med montažo pnevmatik se guma in platišče lahko nekoliko umažeta. Za lažje čiščenje in sijaj gume priporočamo negovalno sredstvo CARAMBA Tyre Care CA M - 610804. Z njim je čiščenje preprosto, učinek pa dolgotrajen. Vsebuje negovalno emulzijo ter dodatke, ki ustvarjajo učinek leska in čistosti.

 

  • Za platišča uporabite CARAMBA čistilo “Brilliant” Wheel Rim Cleaner CA M - 627025, ki odstrani umazanijo od zaviranja in daje jeklenim, aluminijastim, kromiranim ali lakiranim platiščem enakomeren visok sijaj in odstrani močno sprijeto ali zapečeno umazanijo.
  • Stranki po končani demontaži pnevmatike vrnite v vrečah, ki so primerne za shranjevanje pnevmatik SA – 0990811 Zaščitna vrečka za pnevmatike (200 kosov).