0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €
Priporočamo

CARAMBA 70 (Aerosol) - Večnamensko mazivo

Šifra: CA M - 6006643
Blagovna znamka: Caramba
Večnamensko mazivo za različne aplikacije v gospodinjstvu, na vrtu, v delavnicah, tovarnah, za vzdrževanje vozil in motornih koles. 
Preberite več

Izberite variacijo izdelka:

Količina

Razpoložljivost:
Na zalogi
Cena z ddv:
4,76 €
Cena brez DDV:
3,90 €
Večnamensko mazivo za različne aplikacije v gospodinjstvu, na vrtu, v delavnicah, tovarnah, za vzdrževanje vozil in motornih koles. Podmaže in rahlja zarjavelih povezave, vijačne povezave, vijake. Vzdržuje in maže kovinske dele, tečaje, spoje,itd. Odstrani mast, olja, umazanijo in saje iz kovinskih površin.
 
 

Nevarno
 
Vsebuje: Destilati (zemeljsko olje), lahki, obdelani z vodikom; Nespecificirani kerozen (Kompleksna kombinacija ogljikovodikov)
H222-H229 Zelo lahko vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P211 Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. P251 Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. P261 Ne vdihavati razpršila. P271 Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P410+P412 Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50°C. P501 Vsebino / vsebnik odstranite v skladu z lokalnimi / regionalnimi / narodnimi / mednarodnimi predpisi