0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Novice

Ob razlitju tekočine v delavnici je treba ukrepati hitro

Objava: 30.03.2022

Razlita nafta ali olje je pogost pojav v mehaničnih delavnicah in garažah. Ne glede na to, ali vozilo pušča olje, ali pride do razlitja med menjavo olja oziroma popravilom vozila, je ključnega pomena hitro ukrepanje.

Preberi več

Verigo motorja mažite vsakih 500 do 1000 kilometrov

Objava: 29.03.2022

Nepisano pravilo je, da se verigo pri motorju maže na vsakih 500 do 1000 prevoženih kilometrov. Na vzdrževanje vplivajo tudi vremenske razmere. Vlaga je njen največji sovražnik.

Preberi več

Čiščenje in vzdrževanje DPF filtra

Objava: 28.03.2022

DPF filter ali filter trdnih dizelskih delcev je del izpušnega sistema, ki skrbi za lovljenje in izločanje nezgorelih trdnih delcev izpušnih plinov, ki med zgorevanjem dizelskega goriva v motorju končajo v ozračju in vplivajo...

Preberi več

Kako odstraniti madeže iz tlakovcev

Objava: 27.03.2022

Treba je uporabiti posebna čistilna sredstva, ki so razvita in izdelana za posebej trdovratne madeže, imajo globinski učinek in tudi funkcijo razmaščevanja.

Preberi več

S pravilno nego ohranite prvotni izgled usnjenih sedežev

Objava: 26.03.2022

Velika napaka lastnikov vozil je, da varčujejo pri negi usnja in odstranjevanju madežev.

Preberi več

Po končanem dopustu izpraznite in očistite avtomobil

Objava: 25.03.2022

Po vrnitvi z dopusta temeljito očistite in operite avtomobil ter popravite poškodbe. Trdovratnih zasušenih madežev pozneje ne boste mogli odstraniti, hkrati pa se vam lahko v vozilu zaredijo mravlje.

Preberi več

Le s čisto čelado bo vožnja na motorju varna

Objava: 24.03.2022

Za udobno in varno vožnjo motornega kolesa je nepogrešljiva dobra motoristična čelada. Tudi najbolj kakovostna in najdražja čelada ni varna, če ni pravilno vzdrževana in redno očiščena. Zanemarjena in umazana čelada predstavlja...

Preberi več

Redno in pravilno umivanje rok je učinkovita strategija za zdravje

Objava: 23.03.2022

Pravilno in redno umite roke so pogoj za preprečevanje širjenja nalezljivih bolezni. Na koži rok se zadržujejo mikroorganizmi različnih izvorov. Ti na rok pridejo v stiku z drugimi deli telesa, drugimi osebami, ali okoljem. Na...

Preberi več

Smola borovcev je trdovratna

Objava: 22.03.2022

Smola, ptičji iztrebki in mušice na karoseriji vozila. Odstranite jih takoj. Posledice so trajne

Preberi več

Rja - glavna sovražnica vrtnega orodja

Objava: 21.03.2022

Vrtno orodje je treba za nemoteno in učinkovito delo redno vzdrževati. Le na ta način več let ohrani svojo uporabnost. Delo z nevzdrževanim orodjem bo manj učinkovito in vedno težje, orodje pa lahko postane povsem neuporabno.

Preberi več