0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

1 S Abrasive Polish - Polirna pasta groba

Šifra: AK - 80156
Blagovna znamka: Akemi
Učinkovita abrazivna pasta za odstranjevanje nepravilnosti na barvah, kot so madeži, napihnjen izgled in globoke praske na vseh vrstah avtomobilskih lakov.
Preberite več

Učinkovita abrazivna pasta za odstranjevanje nepravilnosti na barvah, kot so madeži, napihnjen izgled in globoke praske na vseh vrstah avtomobilskih lakov.  AKEMI® 1 S Abrasive Diamond Cut je polirna pasta nove generacije za hitro odstranjevanje nepravilnosti ter sledi poliranja.

  • Ne vsebuje silikonov
  • Neprekosljiva moč hitrega poliranja
  • Brez nastajanja prahu
  • Odstranjuje sledi vrtinčenja in cvetenja ter holograme
  • Površino spolira do visokega sijaja

Zelo učinkovito za odstranjevanje sledi peskanja, prask, ki so nastale kot posledica uporabe avtopralnic, oz. sledi vremenskih vplivov na barvah, prozornih lakih, gelcoatu, GRP, plastiki, lesu in številnih drugih trdnih površinah.

Video

 
 

Tretirano blago vsebuje biocidne pripravke kot zaščitna sredstva. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P103 Pozorno preberite in upoštevajte vsa navodila. P273 Preprečiti sproščanje v okolje. P501 Vsebino / vsebnik odstranite v skladu z lokalnimi / regionalnimi / narodnimi / mednarodnimi predpisi. Vsebuje Zmes: 5-kloro-2-metil-2H-izotiazol-3-ona [EC št. 247-500-7] in 2-metil- 2H-izotiazol-3-ona [EC št. 220-239-6] (3:1). Lahko povzroči alergijski odziv.