0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Multi Cleaner Gel - Večnamenski čistilni gel

Šifra: MCG - 86453
Blagovna znamka: Kent
Količina: 1 l
KENT Multi Cleaner Gel je na vodni osnovi, visoko koncentrirano, intenzivno čistilo za odstranjevanje rastlinskih in mineralnih olj, masti, saj, ostankov barv in drugih nečistoč.
Preberite več
Razpoložljivost:
Na zalogi
Cena:
12,69 €
Cena brez DDV:
10,40 €
KENT Multi Cleaner Gel je na vodni osnovi, visoko koncentrirano, intenzivno čistilo za odstranjevanje rastlinskih in mineralnih olj, masti, saj, ostankov barv in drugih nečistoč. Njegova aktivna pena se vpije tudi na navpične površine in tako omogoča daljši čas vpijanja. Na vodni zasnovan gel Multi Cleaner Gel je alkalno čistilo, ki je učinkovito, a še vedno nežno do površin.
 
  • Visoko koncentrirano
  • Zelo viskozno za boljši oprijem - daljši čas vpijanja na vertikalnih površinah
  • Ne vsebuje NTA in fosfatov - varno za uporabo
  • Ne vsebuje silikonov, varno za avtomobilske delavnice
 
 
 


Nevarno
Vsebuje: Dinatrijev metasilikat, kalijev hidroksid
H315 Povzroča draženje kože. H318 Povzroča poškodbe oči. P280 Nositi zaščitne rokavice / zaščito za oči. P302+P352 PRI STIKU S KOŽO: Umiti z veliko mila in vode. P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P332+P313 Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč / oskrbo. P337+P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč / oskrbo. P501 Odstraniti vsebino / posodo v skladu z lokalnimi / regionalnimi / narodnimi / mednarodnimi predpisi. Samo za poklicno in industrijsko uporabo.