0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

01 Autodry shampoo - Samosušeč šampon za pranje

Šifra: NC - 01-01
Blagovna znamka: Nautic Clean
Šampon za plovila je namenjen čiščenju in vzdrževanju vseh vrst površin, kot so: gelcoat, steklo, nerjaveče jeklo, pleksi steklo, plastika, itd.
Preberite več

Izberite variacijo izdelka:

Količina

Razpoložljivost:
Na zalogi
Cena z ddv:
21,35 €
Cena brez DDV:
17,50 €
Šampon za plovila je namenjen čiščenju in vzdrževanju vseh vrst površin, kot so: gelcoat, steklo, nerjaveče jeklo, pleksi steklo, plastika, itd. Nanesite, izperite in pustite sušiti. Ne vsebuje voskov in silikona. Glavne sestavine so površinsko aktivne snovi rastlinskega izvora, AUTODRY SHAMPOO PERLOBAN® ne vsebuje fosfatov, klora in NTA. Je biorazgradljiv, izdelan v skladu z okoljskimi standardi ter hkrati zagotavlja čiste in sijoče površine. 
 
 -          Oblika: tekočina 
 -          Barva: svetlo rjava 
 -          pH: 13,5 
 -          Gostota: 1,08

Nevarno
Vsebuje: natrijev hidroksid
H314 Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P103 Pozorno preberite in upoštevajte vsa navodila. P260 Ne vdihavati prahu ali meglice. P280 Nositi zaščitne rokavice / zaščitno obleko / zaščito za oči / zaščito za obraz / opremo za varovanje sluha. P303+P361+P353 PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): Takoj sleči vsa kontaminirana oblačila. Kožo izprati z vodo [ali prho]. P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE / zdravnika. P321 Posebno zdravljenje (glejte na tej etiketi). P405 Hraniti zaklenjeno. P501 Vsebino / vsebnik odstranite v skladu z lokalnimi / regionalnimi / narodnimi / mednarodnimi predpisi. Vsebuje metilizotiazolinon. Lahko povzroči alergijski odziv.