0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

CARAMBA Easy Clean Felgen Reiniger - Čistilo za platišča

Šifra: CA M - 663405
Blagovna znamka: Caramba
Količina: 500 ml
CARAMBA Čistilo za platišča je izdelek za čiščenje vseh vrst platišč z jekleno, aluminijasto, kromirano ali lakirano površino. 
Preberite več
Razpoložljivost:
Na zalogi
Cena:
16,23 €
Cena brez DDV:
13,30 €
CARAMBA Čistilo za platišča je izdelek za čiščenje vseh vrst platišč z jekleno, aluminijasto, kromirano ali lakirano površino. 
CARAMBA čistilo za platišča daje jeklenim, aluminijastim, kromiranim ali lakiranim platiščem enakomeren visok sijaj in odstrani močno sprijeto ali zapečeno umazanijo. Zahvaljujoč svoji posebni čistilni formuli z lahkoto odstrani prah od zaviranja. Čiščenje se izvaja z enostavnim pritiskom na gumb. Glavni učinek: napredovanje čiščenja je vidno prek barvne spremembe izdelka iz modre v rdečo! 
CARAMBA Čistilo za platišča je brez kislin in je ob pravilni uporabi neškodljivo za zavorne kolute, lak, gumo in plastiko.
 
 
 


Pozor
Vsebuje: Natrijev merkaptoacetat
H302 Zdravju škodljivo pri zaužitju. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P261 Ne vdihavati hlapov. P270 Ne jesti, piti ali kaditi med uporabo tega izdelka. P271 Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P280 Nositi zaščitne rokavice. P302+P352 PRI STIKU S KOŽO: Umiti z veliko vode. P403+P233 Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti v tesno zaprti posodi. P501 Vsebino/vsebnik odstranite v skladu z lokalnimi / regionalnimi / narodnimi / mednarodnimi predpisi.