0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

CARAMBA Schock - Rostlöser Rasant (Aerosol) - Odstranjevalec rje s šok učinkom

Šifra: CA R - 661002
Blagovna znamka: Caramba
CARAMBA Hitri odstranjevalec rje s šok učinkom je sredstvo za odstranjevanje rje s 4-kratnim učinkovanjem za izjemno hitro drobljenje rje.
Preberite več

Izberite variacijo izdelka:

Količina

Razpoložljivost:
Na zalogi
Cena z ddv:
4,94 €
Cena brez DDV:
4,05 €
CARAMBA Hitri odstranjevalec rje s šok učinkom je sredstvo za odstranjevanje rje s 4-kratnim učinkovanjem za izjemno hitro drobljenje rje. Iz kovinskih delov učinkovit odstrani skorje zasušene umazanije, ostanke olja, smolo in ostanke lepil, čisti navoje in omogoča lažje delo brez truda v krajšem delovnem času.
 
• Posebna sestava učinkovin ustvarja v korodiranem obdelovancu "hladni šok" z do -35°C    
• Krčenje zaradi mraza v strukturi rje in umazanije ustvarja mikro drobne razpoke, v katere CARAMBA Hitri odstranjevalec rje s šok učinkom zaradi svojega kapilarnega delovanja lahko prodira hitro in globoko
• Zaradi posebnih dodatkov se CARAMBA Hitri odstranjevalec rje s šok učinkom infiltrira v kristale rje in v vlago ter prekine povezavo med sloji rje
• Drsno aktivni PTFE delci poskrbijo za optimalno mazanje povezave in tako olašajo proces raztapljanja rje
• CARAMBA Hitri odstranjevalec rje s šok učinkom ne vsebuje kislin in silikona
 
 
 
 
 
 
  

Nevarno
 
H222-H229 Zelo lahko vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P211 Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. P251 Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. P261 Ne vdihavati razpršila. P271 Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P410+P412 Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50°C / 122°F. P501 Vsebino / vsebnik odstranite v skladu z lokalnimi / regionalnimi / narodnimi / mednarodnimi predpisi.