0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

CARAMBA Premium Care Reifenpflege (Aerosol) - Čistilo in zaščita za pnevmatike

Šifra: CA M - 610804
Blagovna znamka: Caramba
Količina: 400 ml
CARAMBA negovalno sredstvo za pnevmatike očisti, zaščiti in neguje avtomobilske pnevmatike ter dele iz gume in plastike v enem samem koraku. 
Preberite več
Razpoložljivost:
Na zalogi
Cena:
7,32 €
Cena brez DDV:
6,00 €
CARAMBA negovalno sredstvo za pnevmatike je preprost in čist način čiščenja in nege z dolgotrajnim učinkom. Vsebuje negovalno emulzijo ter dodatke, ki ustvarjajo učinek leska in čistosti. 
 
CARAMBA negovalno sredstvo za pnevmatike poudari barvo in zavira staranje (razpoke itd.) avtomobilskih pnevmatik in profilov gume ter ščiti pred pojavom krhkosti zaradi delovanja sončne svetlobe. Je idealno za nego razstavnih vozil, tudi na trgu rabljenih avtomobilov. CARAMBA negovalno sredstvo za pnevmatike je odporno na dež in tudi po pranju avtomobila ohranja svežo in bleščečo barvo. 
 
 

Nevarno
 
H222-H229 Zelo lahko vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. H319 Povzroča hudo draženje oči. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P211 Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. P251 Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. P261 Ne vdihavati razpršila. P271 Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P410+P412 Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50°C. P501 Vsebino / vsebnik odstranite v skladu z lokalnimi / regionalnimi / narodnimi / mednarodnimi predpisi.