0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

06 Coatinium® Nano-wax Shampoo - Nano šampon za pranje

Šifra: NC - 06-01
Blagovna znamka: Nautic Clean
Količina: 1 l
Šampon Coatinium® Nano-wax Shampoo je namenjen za pogosto uporabo. Ne vpliva na gelcoat ali barvo; nasprotno, ščiti in obnavlja površino.
Preberite več
Razpoložljivost:
Na zalogi
Cena:
18,34 €
Cena brez DDV:
15,03 €
Šampon Coatinium® Nano-wax Shampoo  je namenjen za pogosto uporabo. Ne vpliva na gelcoat ali barvo; nasprotno, ščiti in obnavlja površino. Nano film, ki ščiti površino pred vodo, odbija umazanijo, pršenje morske vode, prijemanje alg. Nano hidrofilni učinek pri izpiranju odbije vodo, poudari in obnovi barvo, kar ustvari izboljšan in neprimerljiv končen rezultat tudi na izprani barvi.  Za čiščenje površin kot so nerjaveče jeklo, steklo,  pleksi steklo, les, plastika, prevleke, itd. Zaradi svojega nevtralnega pH-ja in sestavin rastlinskega izvora ni nevaren za zdravje in okolje. 
 
 -          Oblika: tekočina 
 -          Barva: temno zelena 
 -          pH: 5 
 -          Gostota: 1
 
 
 

Nevarno

Vsebuje: 1-propanaminij, 2-hidroksi-N-(2-hidroksipropil)-N,N-dimetil-, estri z maščobnimi kislinami, C18 nenasičen, Me sulfati (soli)
H318 Povzroča hude poškodbe oči. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P103 Pozorno preberite in upoštevajte vsa navodila. P280 Nositi zaščito za oči / zaščito za obraz. P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE / zdravnika.