0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €
Kategorije

Filtriraj izdelke

Čistila za avto

Linija izdelkov za nego vozila, ki vam bodo pomagala pri hitrem in učinkovitem čiščenju vozila in vam prinesla zagotovljeni končni sijaj vašega vozila.

Prikazanih 72 - 89 od 89 izdelkov
Način prikaza:
Posebno proizvedeno univerzalno PAG olje. Ustreza originalnim standardom za uporabo s plinoma R134a in R1234yf, pri jermenskih in električnih kompresorjih.
Cena:
59,05 €
UV Dye Cleaner je čistilo, ki je namenjeno odstranjevanju ostankov fluorescentnega barvila z mesta puščanja po sanaciji.
Cena:
51,91 €
Super fina polirna pasta za trajno odstranjevanje hologramov in sledi brušenja, ki na površini pusti visok sijaj.
CARAMBA Hladilno čistilo za motor brez aromatov, z odvajanjem prek odpadne vode.
Cena:
6,22 €
Modra abrazivna pasta za poliranje, ki temelji na nanotehnologiji, razvita za odstranjevanje manjših napak na barvi, kot so sledi brušenja, praske zaradi pranja avtomobila,...
S krpo za armaturo čistimo umazanijo in s tem ustvarjamo antistatično zaščito z eno samo potezo, ki onemogoča nadaljnje nabiranje prahu.
Cena:
29,95 €
Vlažilne čistilne brisače, prepojene s posebej razvito čistilno tekočino, za odstranjevanje srednje in zelo trdovratne umazanije, kot so olje, mast, katran, smola, barva.
Cena:
29,89 €
Dreumex Car Shampoo – šampon za avtomobile je bil posebej razvit za čiščenje avtomobilov.
Cena:
od 30,56 €
Dreumex Truck Cleaner je čistilo, ki je bilo posebej razvito za čiščenje tovornih vozil. Je močno čistilno sredstvo, ki zmehča in odstrani cestno umazanijo s tovornjakov,...
Cena:
od 40,08 €
Trajno odstrani nepravilnosti, praske ali holograme. Najboljše rezultate dosežete z orbitalnim polirnim strojem in primerno polirno gobico.
Hitro, učinkovito in enostavno čistilo za steklo na osnovi aerosola. Odstranjuje olje, cigaretni dim, ostanke insektov in drugo umazanijo in za seboj pušča čisto površino brez...
Cena:
8,85 €
Visoko vpojna krpa iz umetnega usnja za hitro čiščenje. Visoko vpojna krpa ima vse profesionalne prednosti pravega usnja: močno vpija vodo, odlično čisti površine in na površini...
Cena:
12,93 €
Hitro učinkovita tekočina, ki jo uporabljamo na sistemih za vžig.
Cena:
13,66 €
Krpa za enkratno uporabo, ki je izdelana za uporabo s Kentovimi lepilnimi sredstvi.
Cena:
2,50 €
Posebej zasnovan koncentrat za odstranjevanje voska za varno in učinkovito odstranjevanje zaščitnih premazov na novih avtomobilih (kopolimernih/akrilnih).
Cena:
od 29,71 €
Set UV Leak Detector Kit, set za odkrivanje izpustov je enostavna in popolna rešitev za ugotavljanje izpustov iz različnih sistemov.
Cena:
od 25,44 €
Edinstven čopič za čiščenje platišč z naprej usmerjenimi ščetinami za čiščenje tudi najbolj nedostopnih mest. Čopič, ki je primeren tudi za najzahtevnejša dela, izredno odporen...
Cena:
27,33 €