0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €
Kategorije

Filtriraj izdelke

Čistila

Vrhunska čistila KENT, Nautic Clean, Caramba in Dreumex, so učinkovita za avto, dom, plovilo in delavnico. Omogočajo natančno in kvalitetno čiščenje na različnih površinah, kot so steklo, plastika, kamen, beton,  tkanina, usnje, kovina in koža. Širok nabor izdelkov vam omogoča, da izberete ustrezno čistilo za primerno površino.

Prikazanih 54 - 72 od 225 izdelkov
Način prikaza:
CARAMBA Čistilo za steklo je vsestransko uporabno čistilo brez topil, namenjeno čiščenju stekla in ogledal avtomobilov.
Cena:
8,66 €
CARAMBA Odstranjevalec grafitov je posebno čistilno sredstvo za odstranjevanje grafitov, narejenih z barvami, laki in flomastri na trdne podlage (steklo, jeklo, beton...).
Cena:
11,10 €
CARAMBA Pasta za umivanje rok je visoko koncentrirano čistilo za roke na osnovi lesne moke brez vsebnosti zrn.
Cena:
4,27 €
CARAMBA Čistilo za zavore je specialno čistilo na osnovi de-aromatiziranih ogljikovodikov za zavore in druge kovinske dele.
Cena:
4,45 €
CARAMBA sredstvo za čiščenje klimatskih naprav je aerosolni izdelek za odstranjevanje neprijetnih vonjev v motornem vozilu. Iz blazin, preprog in prezračevalnih kanalov se...
Cena:
7,26 €
CARAMBA Čistilo za plastiko je namenjeno za intenzivno čiščenje vseh plastičnih delov v motornem vozilu, v gospodinjstvu in na vrtu. 
Cena:
7,81 €
CARAMBA Magic Wonder Sredstvo za takojšni sijaj je izdelek s številnim lastnostmi. Primerno je tako za nego laka, kroma in plastike na zunanji strani vozila, kot tudi za nego...
Cena:
9,88 €
CARAMBA sredstvo za nego lakiranih površin motornega kolesa je vsestranski izdelek, namenjen negi vseh lakiranih površin motornega kolesa.
Cena:
6,22 €
CARAMBA Čistilo za sesalne in dušilne lopute je namenjeno čiščenju šob za vbrizg goriva in sesalnih sistemov v motornih vozilih. Raztaplja in učinkovito odstranjuje zoglenele...
Cena:
12,38 €
CARAMBA Kontaktni sprej je nizko viskozno olje za hitro odpravljanje in zanesljivo preprečevanje z vlago pogojenih težav pri vžigu.
Cena:
7,32 €
CARAMBA Čistilo za steklo za kamine in peči je visoko učinkovito čistilno sredstvo z aktivno peno za temeljito odstranjevanje trdovratne umazanije s stekla in pečice.
Cena:
8,66 €
CARAMBA Čistilo za verigo motornega kolesa je visoko učinkovito specialno čistilo za pogonske verige motornih koles.
Cena:
6,22 €
CARAMBA Odstranjevalec oljnih madežev je enostaven za uporabo, specialen izdelek, namenjen za vse vpojne in ne-vpojne podlage, kot so naravni in umetni kamen, glina in plovec...
Cena:
15,01 €
CARAMBA negovalno sredstvo za pnevmatike očisti, zaščiti in neguje avtomobilske pnevmatike ter dele iz gume in plastike v enem samem koraku. 
Cena:
7,32 €
Čistilni sprej za čiščenje, zaščito in nego plastičnih delov.
Cena:
12,08 €
CARAMBA Večnamenski sprej Super Plus je odstranjevalec rje, mazivo, kontaktni sprej, čistilo in protikorozijska zaščita v enem - idealno večnamensko olje z visokim izpodrivom...
Cena:
od 4,94 €
KENT Citrus Cleaner je hitro in učinkovito intenzivno čistilo na osnovi izvlečkov citrusa. Čistilo hitro odstrani umazanijo in ostanke, kot so olja, maščobe, lepila z površin,...
Cena:
21,72 €
KENT Citrus Floor Cleaner omogoča temeljito čiščenje umazanih tal. Prijeten vonj citrusov izraža popolno čistočo in zagotavlja dolgotrajno svežino. 
Cena:
12,20 €