0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

CARAMBA Helm- und Visier-Reiniger - Čistilo za čelado

Šifra: CA M - 690006
Blagovna znamka: Caramba
Količina: 50 ml
Čistilo za čelado in vizir je blago alkalno čistilno sredstvo za čiščenje vseh vrst čelad in vizirjev, ki ne pušča sledi.Z lahkoto odstranjuje vso običajno umazanijo, vse od umazanije zaradi ostankov insektov, pa do mastnih madežev, tudi na žarometih in vetrobranskem steklu. 
Preberite več
Ni na zalogi
Cena:
3,36 €
Cena brez DDV:
2,75 €
Čistilo za čelado in vizir je blago alkalno čistilno sredstvo za čiščenje vseh vrst čelad in vizirjev, ki ne pušča sledi. Z lahkoto odstranjuje vso običajno umazanijo, vse od umazanije zaradi ostankov insektov, pa do mastnih madežev, tudi na žarometih in vetrobranskem steklu. S pomočjo dodatkov proti rosenju in sredstev za pomoč pri sušenju hitro zagotavlja jasen pogled.
 
 

Pozor
 
H226 Vnetljiva tekočina in hlapi. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P271 Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P501 Vsebino / vsebnik odstranite v skladu z lokalnimi / regionalnimi / narodnimi / mednarodnimi predpisi. Vsebuje 2-metilizotiazol3(2H)-on. Lahko povzroči alergijski odziv.