0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

CARAMBA Kupferpaste 100 gr - Bakrena mast v tubi

Šifra: CA R - 691301
Blagovna znamka: Caramba
Količina: 100 ml
CARAMBA Bakrena pasta za visoke obrementive je univerzalno uporabna kot pasta proti sprijemanju in kot montažna pasta za statično in termično obremenjene kovinske podsklope.
Preberite več
Razpoložljivost:
Na zalogi
Cena:
9,88 €
Cena brez DDV:
8,10 €
CARAMBA Bakrena pasta za visoke obrementive je univerzalno uporabna kot pasta proti sprijemanju in kot montažna pasta za statično in termično obremenjene kovinske podsklope, kot so vijačne povezave, sornici, prirobnice, drsne površine, turbine, zobniki, ventili, glave cilindrov, izpušne naprave ter počasi vrteče se naprave.
 

CARAMBA Bakrena pasta za visoke obremenitve temelji na visoko molekularnem olju, anorganskih vezivih in deležih trdnega maziva z bakrom. Pasta učinkovito preprečuje zatikanje, sprijemanje, obrabo in korozijo kovinskih sklopov. Izdelek odlično ščiti povezave pred korozijo in jih ohranja v običajnem stanju, tudi po daljši izpostavljenosti vročini in atmosferskim vplivom. CARAMBA Bakrena pasta za visoke obremenitve je, zahvaljujoč odličnemu mazalnemu učinku, katerega zagotavlja vsebovano trdno mazivo, uporabna pri temperaturah od -30°C do 1100°C. CARAMBA Bakrena pasta za visoke obremenitve nudi odličen učinek ločevanja in zaščite tudi pod visokim pritiskom.

CARAMBA Bakrena pasta za visoke obremenitve je odporna na vročo in mrzlo vodo ter na večino kislin in alkalij. Odporna je proti obrabi in ima odlično sposobnost oprijema. Zaradi vsebnosti kovin je uporabna tudi kot toplotno prevodna pasta.

 

CARAMBA Bakrena pasta za visoke obremenitve je odlično uporabna tudi kot tesnilna pasta za vroče tesnilne površine, na primer pri pečeh kot električna kontaktna pasta. Pasta za visoke obremenitve je prožna in enostavna za uporabo.
 
 
 

P501 Vsebino / vsebnik odstranite v skladu z lokalnimi / regionalnimi / narodnimi / mednarodnimi predpisi.