0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Citrus Floor Cleaner - Čistilo za talne površine na osnovi citrusa

Šifra: CFCL - 86459
Blagovna znamka: Kent
Količina: 1 l
KENT Citrus Floor Cleaner omogoča temeljito čiščenje umazanih tal. Prijeten vonj citrusov izraža popolno čistočo in zagotavlja dolgotrajno svežino. 
Preberite več
Razpoložljivost:
Na zalogi
Cena:
12,20 €
Cena brez DDV:
10,00 €
KENT Citrus Floor Cleaner omogoča temeljito čiščenje umazanih tal. Prijeten vonj citrusov izraža popolno čistočo in zagotavlja dolgotrajno svežino. Čistilec je nežen do kože in površin, VOC skladen in ni nevaren za uporabo. Kot koncentrat je ekonomičen za uporabo.
 
  • Odstranjuje nečistoče iz plastičnih talnih površin, linoleja, kamna, ploščic
  • Prijeten vonj citrusa - izraža čistost in zagotavlja dolgotrajno svežino
  • Visoko koncentrirano
  • Brez fosfatov in formaldehida
  • Ne vsebuje silikonov, varno za uporabo v avtomobilskih delavnicah
 
 
 
 

Pozor

H319 Povzroča hudo draženje oči. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P264 Po uporabi temeljito umiti. P273 Preprečiti sproščanje v okolje. P280 Nositi zaščito za oči / zaščito za obraz. P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337+P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč / oskrbo. P501 Odstraniti vsebino / posodo v skladu z lokalnimi / regionalnimi / narodnimi / mednarodnimi predpisi. Samo za poklicno in industrijsko uporabo.